Kompletna organzacija i ugovaranje pogreba

Pogrebna oprema

URNE

U našoj ponudi nalazi se oko 60 modela urni, različitih modela, boja i veličina.
Urne su izrađene od raznih metala kao što su aluminij, čelik, bakar i mjed.
U našoj ponudi nalazi se veliki izbor urni napravljenih od BIO – EKOLOŠKI PRIHVATLJIVOG materijala.

Dio urni iz naše ponude

LIJESOVI

U ponudi našeg pogrebnog poduzeća nalazi se veliki izbor lijesova koji su izrađeni od punog drveta po standardima EU. Lijesovi su izloženi u našim uredima – izložbenim salonima u gradovima Zagreb i Velikoj Gorici.

Standardni tradicionalni lijesovi

Elegantnog izgleda, proizvode se od nekoliko vrsta drveta kao što je hrast, jasen i topola o čemu im i ovisi cijena.
Elegantnog izgleda, proizvode se od nekoliko vrsta drveta kao što je hrast, jasen i topola o čemu im ovisi cijena.
Moguće je odabrati razne nijanse boje od svijetlije boje prirodnog drveta do tamnije smeđe. Svaki lijes ima rezbarene gravure poput jednostavnih minimalističkih decentnih kao i vjerskih motiva. U ponudi imamo preko 40 modela standardnih tradicionanih lijesova.

 

Francuski modeli lijesova

Vrlo elegantnog šesterokutnog oblika. Izrađuju se također od nekoliko vrsta drveta kao što je hrast, trešnja, jasen, topola… o čemu im ovisi cijena.
Lijesovi mogu ili ne moraju imati rezbarene gravure i razne motive iako svojim elegantnim izvedbama izgledaju lijepo i posebno. Proizvode se u više boja i nijansi, od svijetlije prirodne boje drveta pa sve do crne. Lijesovi mogu biti mat, srednji ili visoki sjaj. U ponudi imamo preko 35 modela francuskih modela lijesova.

Sarkofazi

Lijesovi srednje i više klase izrađeni od drveta hrasta, jasena i topole. Ekskluzivnog izgleda u velikom izboru modela, boja i gravura. Gravure mogu biti vjerska obilježja, Hrvatski pleter ili decentna-neutralna.
Njihova cijena u našoj ponudi prihvatljiva je za standardni pogreb. U ponudi imamo preko 20 modela lijesova sarkofaga.

Lijesovi za kremiranje

U ponudi imamo lijesove klasično standardnog izgleda, francuskog oblika i sarkofaga. Nelakirani lijesovi za kremiranje napravljeni su od mekog drveta bez metalnih i plastičnih dodataka. Na pojedinim modelima može se po želji nalaziti gravura. U ponudi imamo 4 modela lijesa za kremiranje.

Američki modeli lijesova

Čine visoku klasu lijesova. Proizvode se od raznih vrsta drveta. Njihov elegantan i masivan oblik daje posebnu važnost i značenje. Modeli ovih lijesova mogu biti i cijeli od metala. U ponudi imamo veliki izbor modela i boja.

Plaćanje uz odgodu i do 60 rata