O nama

Pogrebno poduzeće u Zagrebu 

Mi smo pogrebno poduzeće za pružanje pogrebnih usluga s posebnim poštovanjem i dostojanstvom prema umrlim osobama.

U trenutku kada ste potrebni biti uz svoju obitelj, mi za vas obavljamo kompletnu organizaciju i ugovaranje pogreba.

Ime našg pogrebnog poduzeća MiRaj proizašlo  je iz dvije riječi koje su nam u trenutku gubitka voljene osobe  prve  na  važnosti,  MIR  i  RAJ.

Uz  veliko  iskustvo, ljubazne djelatnike i međunarodne partnere  specijalizirali  smo  se za obavljanje pogrebne djelatnosti na području grada Zagreba, Velike Gorice, Zagrebačke županije te cijele Hrvatske,  zemalja EU i Svijeta, stoga nudimo kompletnu organizaciju i ugovaranje pogreba, kremacije i ispraćaja na svim grobljima, prijevoz umrlih osoba specijalnim vozilima srednjeg i visokog standarda uz ishođenje kompletne dokumentacije. 

U teškim trenucima kod gubitka voljene osobe stojimo vam na raspolaganju 24 sata dnevno sedam dana u tjednu, kako bi vam  olakšali trenutke i obveze koje su pred Vama. Naša briga kreće od Vašeg poziva i dolaskom po tijelo umrle osobe u najkraćem vremenskom roku. Ukoliko niste u mogućnosti doći u naš ured radi organizacije, mi dolazimo kod Vas kako bi dogovorili kompletnu i detaljnu organizaciju pogreba. Preuzimanje i prijevoz umrlih osoba radimo na području grada Zagreba, cijele Hrvatske i inozemstva; iz stana, kuće, bolnice, zavoda za sudsku medicinu, doma za starije i nemoćne,..

Kao pogrebno poduzeće , za Vas ožalošćenu obitelji organiziramo kompletan pogreb te pribavljamo kompletnu dokumentaciju koja je potrebna za prijevoz i organizaciju.

Po dogovoru radimo upis smrti pri nadležnim tijelima, pribavljamo smrtni list, sastavljamo smrtovnicu, sređujemo refundacije udruga građana i drugih oblika “POSMRTNIH PRIPOMOĆI – FONDOVA”, te druge administrativne radnje koje je potrebno obaviti nakon smrti. Isto tako obavljamo pogrebne usluge na temelju ugovora, narudžbenica i dogovora s Centrom za socijalnu skrb, Gradskim uredima za zdravstvo i branitelje, MORH-om i drugim institucijama, te ostalim pogrebnim poduzećima i agencijama. 

Nositelji smo i Pogrebnog osiguranja u suradnji s partnerskim osiguravajućim tvrtkama.  Našim iskustvom možemo potvrditi kako su u današnje vrijeme troškovi pogreba poprilično visoki, stoga smo u svoju ponudu uvrstili i Pogrebno osiguranje koje Vas i vaše najmilije oslobađa financijskih briga oko pogreba. Plaćanjem određenog iznosa, prilagođenog vašim financijskim mogućnostima osigurali ste novčana sredstva koja su dovoljna za pokrivanje cjelokupnih troškova pogreba. 

Brojno i veliko zadovoljstvo naših klijenata radom našeg pogrebnog poduzeća u organizaciji pogreba, naših partnera uz sve dozvole koncesije, stručnih usavršavanja i licence koje posjedujemo te povjerenja koje smo dobili od najstarije udruge građana u Hrvatskoj za Posmrtnu pomoć u Zagrebu, osiguravajućih kuća kao jedino pogrebno poduzeće u hrvatskoj i jedine u svijetu Švicarske kompanije za Dijamantni pogreb čiji smo jedini i generalni zastupnici za Hrvatsku, vjerujemo da smo dovoljno profesionalni udovoljiti svim željama i mogućnostima ožalošćenoj obitelji kod gubitka voljene osobe. Stoga nam se obratite s povjerenjem…

 

 


DOSTUPNI SMO OD 0 – 24 SATA 365 DANA U GODINI

___

GRAD ZAGREB

Ilica 210

Telefon: +385 1 56 01 935

Mobitel: +385  91  51 31 948

Fax: +385  1  67 01 612

E-MAIL: pogrebneuslugemiraj@gmail.com

___

GRAD VELIKA GORICA

Zagrebačka ulica 64

Telefon: +385 1 55 13 612

Mobitel: +385  95 39 29 662

Fax: +385  1  67 01 612

E-MAIL: pogrebnicentar@gmail.com