Lijesovi

U ponudi našeg pogrebnog poduzeća nalazi se veliki izbor lijesova koji su izrađeni od punog drveta po standardima EU. Lijesovi su izloženi u našim uredima - izložbenim salonima u Zagrebu i Velikoj Gorici.

lijesovi

Standardni lijesovi

Elegantnog izgleda, proizvode se od nekoliko vrsta drveta kao što je hrast, jasen i topola o čemu im i ovisi cijena. Cijene lijesova su najpovoljnije na tržištu.

 

10
lijes

Lijesovi za kremiranje

Lijesovi klasičnog i francuskog oblika nelakirani napravljeni od listića mekog drveta bez metalnih i plastičnih dodataka. Na pojedinim modelima nalazi se gravura. Cijene lijesova su među najpovoljnijim na tržištu.

kremacija
kremacij

Francuski modeli lijesova

Vrlo elegantnog šesterokutog oblika. Izrađuju se također od nekoliko vrsta drveta kao što je hrast, jasen i topola o čemu im i ovisi cijena. Cijene lijesova su među najpovoljnijim na tržištu.

2
lijes
lijes 2

Sarkofazi

Lijesovi srednje i više klase izrađeni od drveta hrasta, jasena i topole. Ekskluzivnog izgleda u velikom izboru modela i gravura. Gravure mogu biti vjerska obilježja, Hrvatski pleter ili neutralna. Njihova cijena u našoj ponudi prihvatljiva je za standardni pogreb. Cijene lijesova su među najpovoljnijim na tržištu.

23
18

Američki modeli lijesova

Čine visoku klasu lijesova. proizvode se od hrasta i lipe. Njihov elegantan i masivan oblik daje posebno značenje. Cijene lijesova su među najpovoljnijim na tržištu.

28
21
20
22

Plaćanje uz odgodu i do 60 rata

plaćanje pogreba na rate

NAŠE CIJENE POGREBNE OPREME, LIJESOVA I POGREBNIH USLUGA JEDNE SU OD POVOLJNIJIH NA TRŽIŠTU