Kompletna organzacija i ugovaranje pogreba

Mi smo pogrebno poduzeće za pružanje pogrebnih usluga s posebnim poštovanjem i dostojanstvom prema umrlim osobama.

U trenutku kada ste potrebni biti uz svoju obitelj, mi za vas obavljamo kompletnu organizaciju i ugovaranje pogreba.

Ime našeg pogrebnog poduzeća MiRaj proizašlo je iz dvije riječi koje su nam u trenutku gubitka voljene osobe prve na važnosti, MIR i RAJ.

Uz veliko iskustvo, ljubazne djelatnike i međunarodne partnere specijalizirali smo se za obavljanje pogrebne djelatnosti na području grada Zagreba, Velike Gorice, Zagrebačke županije te cijele Hrvatske, zemalja EU i Svijeta, stoga nudimo kompletnu organizaciju i ugovaranje pogreba, kremacije i ispraćaja na svim grobljima, prijevoz umrlih osoba specijalnim vozilima srednjeg i visokog standarda uz ishođenje kompletne dokumentacije.

U teškim trenucima kod gubitka voljene osobe stojimo vam na raspolaganju 24 sata dnevno sedam dana u tjednu, kako bi vam olakšali trenutke i obveze koje su pred Vama. Naša briga kreće od Vašeg poziva i dolaskom po tijelo umrle osobe u najkraćem vremenskom roku. Ukoliko niste u mogućnosti doći u naš ured radi organizacije, mi dolazimo kod Vas kako bi dogovorili kompletnu i detaljnu organizaciju pogreba. Preuzimanje i prijevoz umrlih osoba radimo na području grada Zagreba, cijele Hrvatske i inozemstva; iz stana, kuće, bolnice, zavoda za sudsku medicinu, doma za starije i nemoćne,..

Kao pogrebno poduzeće, za Vas ožalošćenu obitelji organiziramo kompletan pogreb te pribavljamo kompletnu dokumentaciju koja je potrebna za prijevoz i organizaciju.

Po dogovoru radimo upis smrti pri nadležnim tijelima, pribavljamo smrtni list, sastavljamo smrtovnicu, sređujemo refundacije udruga građana i drugih oblika “POSMRTNIH PRIPOMOĆI – FONDOVA”, te druge administrativne radnje koje je potrebno obaviti nakon smrti. Isto tako obavljamo pogrebne usluge na temelju ugovora, narudžbenica i dogovora s Centrom za socijalnu skrb, Gradskim uredima za zdravstvo i branitelje, MORH-om i drugim institucijama, te ostalim pogrebnim poduzećima i agencijama.

Nositelji smo i Pogrebnog osiguranja u suradnji s partnerskim osiguravajućim tvrtkama. Našim iskustvom možemo potvrditi kako su u današnje vrijeme troškovi pogreba poprilično visoki, stoga smo u svoju ponudu uvrstili i Pogrebno osiguranje koje Vas i vaše najmilije oslobađa financijskih briga oko pogreba. Plaćanjem određenog iznosa, prilagođenog vašim financijskim mogućnostima osigurali ste novčana sredstva koja su dovoljna za pokrivanje cjelokupnih troškova pogreba.

Brojno i veliko zadovoljstvo naših klijenata radom našeg pogrebnog poduzeća u organizaciji pogreba, naših partnera uz sve dozvole koncesije, stručnih usavršavanja i licence koje posjedujemo te povjerenja koje smo dobili od najstarije udruge građana u Hrvatskoj za Posmrtnu pomoć u Zagrebu, osiguravajućih kuća kao jedino pogrebno poduzeće u hrvatskoj i jedine u svijetu Švicarske kompanije za Dijamantni pogreb čiji smo jedini i generalni zastupnici za Hrvatsku, vjerujemo da smo dovoljno profesionalni udovoljiti svim željama i mogućnostima ožalošćenoj obitelji kod gubitka voljene osobe. Stoga nam se obratite s povjerenjem…

Zoran Žic – vlasnik

DOSTUPNI SMO OD 0 – 24 SATA 365 DANA U GODINI

O nama iz medija

Večernji list

VEČERNJI LIST

Pogrebnici - 100posto

JUTARNJI HR

Pogrebnici - Jutarnji

JUTARNJI HR

Večernji tv

VEČERNJI LIST (VIDEO)

Pogrebnici - Vecernji1

VEČERNJI LIST

Pogrebnici - Narod hr

NAROD HR

Pogrebnici - Dalmacija danas

DALMACIJA DANAS

Pogrebnici - Epodravina

EPODRAVINA HR

UNA.WOLRD

Pogrebnici - Komunal

KOMUNAL

Pogrebnici - SiB

SIB HR

Pogrebnici - Zagrebinfo

ZAGREB INFO

Pogrebnici - Rtl1

RTL

Pogrebnici - Net1

NET HR

Pogrebnici - Net

NET HR

Pogrebnici - Vecernji

VEČERNJI LIST

Pogrebnici - VG Danas

VG DANAS

Pogrebnici - Jutarnji list

JUTARNJI LIST

Pogrebnici - Jutarnji list1

JUTARNJI LIST

Pogrebnici - Moje vrijeme

MOJE VRIJEME

Pogrebnici - Antena

ANTENA ZADAR

Pogrebnici - 24sata

24 SATA

Pogrebnici - Rtl danas

RTL DANAS

Pogrebnici - Rtl

RTL

Pogrebnici - Pdn

PORTAL DNEVNIH NOVOSTI

14-15 pogrebnik zic

Dijamantni pogreb

JUTARNJI LIST